(Х-020)квалитет K101high високог притиска од нерђајућег челика, јапански bearring цеви торнадо пиштољ за возила леду tornador пиштоља(пиштољ 1whole)

(Х-020)квалитет K101high високог притиска од нерђајућег челика, јапански bearring цеви торнадо пиштољ за возила леду tornador пиштоља(пиштољ 1whole)

SKU: e7402

Novi proizvod

дин.5 272 дин.4 851
Tagovi: пиштољ пиштољ, пиштољ торнада, пиштољ притисак, Јефтини пиштољ пиштољ, Висок квалитет пиштољ торнада, Кине пиштољ добављачи притиску.

САДРЖАЈ ПАКЕТА: 1TORNADO+1HORN+1BRUSH+1SPONGE

✓ ергономски, замрзавање-заштита и мање вибрације

✓ са доказаним технологија цев Торнада

✓ за уским и ограниченим просторима

✓ производи ултра-танка магла раствором за чишћење

✓ такође за ваздушни рада

Чишћење свих врста моторних нутряных површина, као врата панели, плоче апарата, волан, тканина пресвлаке, теписи, простирке и између седишта х-020-то је најлакши и најбржи начин да очистите и осушите очишћене територије. Нови ергономски дизајн омогућава компресију non-выскальзования и осећа удобно, чак и након дужег коришћења. Како он издаје само малу количину детерџента на оперативни трошкови су изузетно ниске, док је дубоко чишћење пора ефекат импресиван: то је начин да се обезбеди лојалност купца. Наша фабрика је главни производа високог квалитета торнадо пиштољ више од 10 година, сваке године имамо нови елемент ,и обнови стару ствар, ако купите наш торнадо или торнада у расутом стању наше топове, да је наша предност: одржавање: можемо производ као потреба клијента,ми смо отворили продавницу током 5 година, и све добре репутације квалитета: увек висок квалитет, наши bearring јапански bearring после продаје услуга: имамо све прибор замена за Торнадо, након дугогодишњег свог торнадо пиштољ је потребно да се замени, можете Ли ми рећи шта је потребно можемо да се купи од вас и ако све пиштољ торнадо имате било каквих проблема, када сте добили, можемо послати прибор за вас бесплатно да промени! тако BIAOMEI пиштољ tronado то је ваш најбољи избор! Наша фабрика је главни у производима високог квалитета торнадора пиштољ више од 10 година, сваке године имамо потпуно нови став, и да ажурирате стари тачка, ако купите наш торнадор или велико наше торнадоры пиштољ, да је наша предност: одржавање: можемо производ као потреба клијента, ми смо отворили продавницу преко 5 година, сва добра репутација квалитет: увек у високом квалитету, наша примат - јапанска примат услуга: имамо замена свих прибор за торнадора, после дужег времена вам је потребно да замените оружје торнадора, можете ли ми рећи, шта вам је потребно, можемо да вам прода и ако све пиштоља-торнадоров проблеми настају када ћете добити, можемо вам послати прибор за вас, да су се промениле! дакле, топ BIAOMEI tranado - ваш најбољи избор!

Читајући важна напомена пре него што купите пиштољ "торнадо":

све зато што је наш "торнадо" - то је заједнички производ ручног рада, тако да, можда, неке топове мало малеханьких огреботине на телу пиштоља, то ће бити дозвољено,

можемо вам понудити добар квалитет и најбољи цена технологије торнадо пиштољ, али када је ручни рад и прослеђивање ових малих огреботина не може избећи у producting,тако да ако вам је стало о ових малих огреботина,молимо вас да не купите га torando пиштољ,ми нећемо надокнадити ове мале шабрения,све сноси купац, на пример, на слици испод:

  • Тежина Амбалаже : 1.45kg (3.20lb.)
  • Тип Блока : комад
  • Величина Паковања : 28cm x 15cm x 20cm (11.02in x 5.91in x 7.87in)

  • Интерфејс Материјал: Бакар
  • Са Водоводних Цеви: No
  • Материјал Млазнице: Легура
  • Тип Брызга Воде : Спреј
  • Пен Типа: Врсте Прст
  • Материјал Кућишта : Легура
  • Пословно Име : ГЗ-KJM
Yurimiritz 2018-03-19 to shipping courier. all like the picture. have not tried in. 4/5
S1n1rl3nm3 2018-03-20 it's all is excellent, not tested, later will check!!! 5/5
Будите први који ће написати свој коментар!

Повезани производи

Бестселера