Висок квалитет Спи 5000 м ЛЦД пејџер 2 начин мотоцикл аларм са даљински покретање мотора стартер и микроталасна сензора 12В

Висок квалитет Спи 5000 м ЛЦД пејџер 2 начин мотоцикл аларм са даљински покретање мотора стартер и микроталасна сензора 12В

SKU: e6462

Novi proizvod

дин.9 965 дин.7 473
Tagovi: Систем, аларм, систем мотоцикл аларм, Јефтини система, Високог квалитета аларм, Кина алармни систем добављача мотоцикла.

Поштовани купац,

То су две потпуно шпијун way мотоцикла аларм са функцијом даљинског стартовања мотора.

Важно: наше цене не укључујући порез на увоз и ПДВ-а и купци морају да плате за то, ако постоје. Хвала на разумевању.

Главне карактеристике:

Рука

Разоружа

Неогнестрельное оружје

Упозорење шока

Микроталасна детекција (опционо)

Ацц на обарачу

Пауза сирена

Рука подсетити

Анти-отмица

Даљински за стартовање мотора (додатни модул је потребан за неке нове бицикле)

Искључивање мотора помоћу даљинског

Ауто-перевооружить (анти-лажних разоружа)

Детекција мотоцикла

Искључите меморије

Дан и ноћ праћење

Хитна разоружа

Лед индикатор

Индикатор аларма

Посебна музика, подсећа на било какву акцију

Индикација стања хране

Поставите време аларма

Осетљивост предајника подешавање вибрација

Обука код

Паковање информације

Мозак к 1

Сирена x 1

Даљински управљач Кс 2

Микроволновый сензор к 1

Лед индикатор к 1

Жице к 1

Енглески мануал упутство к 1

Аларм не укључују батерија за даљински управљач, који има ризик од пожара, и ми не можемо да шаљемо га, тако ПЛС не заборавите да купите нови пар батерије ААА за даљински управљач или сигнал да ће имати никакве реакције.

Пуна функција производа

1. Рука

Да паркира мотор и скинути кључ, затим притисните једном дугме за закључавање, лед у блоку мозак како трепери и блиц као сјај, сирена ће се огласити "бип" једном. На даљинском управљачу ће одговорити са бип, да потврди, иконе закључавање и сирене на екрану осветљење.

2. Разоружа

У стању ручке, притисните једном дугме за откључавање, сирена емитује звук два пута и блиц двоструки сјај. Даљински управљач ће дати двоструко звучни аларм са трепери икона за потврду.

3. Упозорење шока

У рука са звуком и блицем, ако се активира систем од удара, сирена ће звучни сигнал у року од 5 пута са сјајним светла трепере. Мотор не може да се ради у овој ситуацији. Да подсетим власнику, даљински управљач ће звучни сигнал у року од 5 пута, након чега он ће вибрирати са трепери иконе (икона шок и светла). Онда даљински ће поновити упозорење једном. Ако поново почне у року од 10 секунди, сирена емитује звук у року од 30 секунди са сјајном лампиони, мотор не може да се ради у овој ситуацији. Даљински управљач ће звучни сигнал у року од 30 секунди, он ће вибрирати 8 пута, после узнемирујућа; онда он ће вибрирати са трепери иконе (икона шок и светла). Систем поново руку.

4. Микроталасна детекција

У руци статус, ако микроволновый детектор ће детектовати било континуирано кретање лица или предмета за 5 секунди, онда систем ће се искључити мотор, светло ће бити искључен, сирена ће се огласити "BI" 5 пута, систем ће ући у 1. разред припрема стању, предајник ће звучати "Би" 5раз и вибрира, што је само светлост и икону "[ ]" ће бити приказан у даљем тексту, задњи земаљског боја претвара у зелено, предајник поновно упозорење у року од једног времена. Ако микроволновый детектор ће детектовати било континуирано кретање лица или предмета, у року од 15 секунди мотор ће одсећи, фласх лигхт ће сјај, сирена емитује звук у року од 30 секунди, систем ће ући у 2. разред припрема стању, предајник ће звучати "Би Би Би" за 30 секунди, светло икона ће бити приказан и назад на земљу светло, претворити у жуто. Предајник ће вибрирати 8 пута за упозорење.

 • Тип Блока : комад
 • Величина Паковања : 25cm x 17cm x 8cm (9.84in x 6.69in x 3.15in)
 • Тежина Амбалаже : 1.0kg (2.20lb.)

 • Feature6: Даљински покретање мотора
 • Тип: Против Крађе Уређаја Двосмерна
 • Пословно Име : EasyGuard компанија
 • Феатуре3: Ацц на обарачу
 • Даљинско Управљање: Да
 • Тип Прибор: Посебни Део Анти-Крађе Уређаја
 • featue5: Анти-отмица
 • Функция2: Микроталасна детекција (опционо)
 • Компатибилност: погодан за све мотоцикала 12В
 • двострани ЛЦД пејџер: Да
 • Тип Даљински Управљач: Са ЛЦД даљински управљач
 • Модел производа : LM209
 • Feature4: Рука подсетити
 • У фокусу: Упозорење шока
Sania14lik 2018-02-07 alarm received! height quality! заказывал exactly as the original, she and true expensive. finishing box and starting from others all! magnet on rose box, where the pocket inside have cover documentation. them under and has very keyfobs compartment with under the alarm. identical keychain-both feedback display (трёхцветной-light green blue red upon the level alarm) with vibration and пищалкой. alarm to all modules connected, сингалка and + plug. of course not in range keychain 5км, but it was so clear. maximum to 1,5 about triggered microwave sensor proximity sensitivity. негромкий keychain, помощнее desired sound, if put on the table, audible vibration with nice. satisfied i completely! seller thanks very much! 5/5
Moondawg78 2017-11-15 Very receptive for all the questions asked while shipping.. Friendly reply every time... The product is super fine and I just installed.. Every thing is working excellent... Good one.. Keep it up 5/5
Dwightgatewood 2018-02-16 seller good, all is so described as all the i liked it quality. recommend. 5/5
Locallets67 2017-12-11 Very nice , Thanks seller 5/5
Mement O Mori 2017-10-29 Goods arrived fast and in mint condition as requested! 5/5
Будите први који ће написати свој коментар!

Повезани производи

Бестселера