LODFIBER за адаптер Интел E10G42BTDA X520-DA2 и сервер 10 Гб / с ПЦИ Екпресс верзије 2.0 кс8 са лукама 2 СФП+

LODFIBER за адаптер Интел E10G42BTDA X520-DA2 и сервер 10 Гб / с ПЦИ Екпресс верзије 2.0 кс8 са лукама 2 СФП+

SKU: e437

Novi proizvod

дин.11 503
Tagovi: Интел цорпоратион СФП, модул СФП адаптер, Јефтини процесор Интел СФП, Висок квалитет модул СФП адаптер.

У Мрежи Етхернет Адаптер Конвергентных Мрежа X520

Дупли и један порт 10 гигабит СФП+ Етхернет и конвергентных мрежних адаптера пружају максималну флексибилност и скалабилност у виртуелним и комплексна окружења складиштење

Породица процесора Интел адаптера локалне мреже Интел адаптер конвергентных мрежа X520 са СФП+ интернет су највише флексибилне и прилагодљиво етхернет-адаптера за најмодернијих центара за обраду података. Мрежа центара за обраду података раде на граници својих могућности. Ескалације распоређивање сервера са многоядерными процесора и захтевне апликације, као што су рачунарство високих перформанси (HPC), базе података, кластера, као и видео-он-деманд, треба 10 Гб / с једињења - купци захтевају флексибилан и масштабируемого улаз-излаз решења која задовољавају строге захтеве критичне апликације у виртуелним и јединственог окружења за складиштење.

Интел процесорима треће генерације мреже 10 GbE контролер, мрежни контролер Интел 82599 10-гигабитного Етхернет контролера, адаптер X520 породице усмерен на задовољавање потреба следеће генерације центара за обраду података тако да се обезбеди бесподобные карактеристике за визуелизацију, флексибилности за мреже ЛАН и сан, и доказанного, поузданог представљања.

Најбољи избор за визуелизацију

Експлозивни раст у визуелизације доводи до повећања тражње на перформансе мреже. Са више виртуелних машина (ВМ), раде на сваком мулти-цоре сервери мрежног саобраћаја нагло се повећава са сваком виртуелној машини, такмиче за пропусног опсега улаза/излаза. Породичне компаније Intel корпорације Интел мреже Етхернет адаптер конвергентных мрежа X520 адресе мреже уских грла у виртуализованных окружења. Ови адаптери укључите мрежни оптерећењем за постизање перформанси у виртуализированной окружењу.

Фамилије Intel X520 мреже етернет адаптера пружа најбоље перформансе мреже у индустрији, било физички порт конфигурисан у режиму угледају кроз виртуелни прекидач у монитор машине (VMM), или је добио директно на машину. У режиму угледају Интел за улаз/излаз технологија. Машине Queues (vmdq) инструмента оптимизује перформансе мреже за пренос података, сортирање и копирање датотека виртуелни софтвер прекидач у VMM у гигабитный контролер Интел 82599 Етхернет 10. Ова конфигурација је најбоље одговара за велики број виртуелних машина, покренутих стандардних апликација које имају ограничен пропусни опсег и кашњење.

За критичне апликације, где| наменски улаз-излаз, неопходне за максималне перформансе мреже, корисници могу доделити виртуелни лука адаптер за ВМ. Преко ПЦИ слота-сиг ЦП-Јов могућност да на Интел Етхернет адаптер X520 пружа могућност директног повезивања виртуелних машина и заштиту података у виртуелним машинама. Технологија технологија SR-IOV вам омогућава да податке заобилазећи виртуелни софтвер прекидач и перформансе. Он именује или физичке или виртуелне лука улаз/излаз на појединачне машине директно. Ова технологија је најбоље одговара за апликације које захтевају највећу пропусног опсега улаза/излаза и перформансе ниским задржавања, као што су базе података, складишта, финансијске и друге апликације.

  • Тип Блока : комад
  • Величина Паковања : 25cm x 16cm x 4cm (9.84in x 6.30in x 1.57in)
  • Тежина Амбалаже : 0.6kg (1.32lb.)

  • Пословно Име : LODFIBER
  • Број Модела: E10G42BTDA

Повезани производи

Бестселера